Durant un mes, a partir de dissabte, tretze restauradors massanencs participen en la setena edició de la Massana Fogons. Unes jornades gastronòmiques en què els establiments adherits oferiran plats i menús especials amb producte autòcton i de temporada. Òbviament, per l'època de l'any, el bolet és el gran protagonista.
Tretze establiments de la Massana participen en el setè la Massana Fogons, entre el 27 de setembre i el 26 d'octubre, amb el bolet com a clar referent.
Unes jornades gastronòmiques, ja plenament consolidades, on participen majoritàriament restaurants de caire més tradicional, tipus borda. Locals que busquen, amb l'ajuda del comú massanenc i la promoció d'Andorra Turisme, atreure gent del país i, sobretot, visitants cada cop més interessats en l'oferta de cuina d'alta muntanya i de qualitat.
El preu dels menús especials emmarcats en les jornades va des dels 25 fins als 30 euros. Això sí, amb cuina andorrana de temporada i productes autòctons.
Informa: Jordi Cama Imatge: Meri Bellosta
Comparteix: