Triomf patit de l'Enfaf de futbol sala contra la Barca (6-5)

Victòria important de l'Enfaf a casa contra la Barca Monistrol per 6 a 5. El partit va ser tens i obert fins al final, després que els tricolors deixessin escapar una renda de quatre gols.

La visita de la Barca Monistrol a la Massana prometia emocions fortes, i el partit va complir les expectatives. Als 30 segons, l'Enfaf ja manava per dos gols gràcies a Brayan Pinto i Cristian RegaloA l'equador de la primera meitat, José Segura va fer el tercer després d'aprofitar una bona acció de Xavi Ibáñez. Al descans, 3 a 0.

A la segona meitat, els catalans van apujar el to defensiu i van jugar amb els nervis dels tricolors fins a situar el 4 a 4 al marcador. Quan pitjor pintaven les coses, Omar Ávila va trencar la igualada amb una gran jugada individual. Un minut més tard, Segura va aprofitar la superioritat numèrica de l'Enfaf per fer el 6 a 4Els darrers minuts, l'equip va tancar-se bé defensivament, però quan faltaven 25 segons va arribar el darrer gol de la Barca. Al final, 6 a 5.

La tensió del partit també va traslladar-se als instants finals, tot i que va quedar en una anècdota.

Els tricolors sumen 26 punts, i la setmana vinent visitaran la pista d'un rival de la part alta com és el Sant Joan Despí.

Imatges: Eric Escabias