Triplet per a l'UE Santa Coloma

L’Unió Esportiva Santa Coloma ha completat un any de somni amb el trofeu de campió de la Supercopa, després d'imposar-se per 2-1 a l’Inter d’Escaldes en la final disputada a l’Estadi Nacional. És el tercer títol consecutiu per als colomencs, després de proclamar-se campions de lliga i Copa.

L'UE Santa Coloma buscava la reacció després de la derrota en el derbi colomenc i Pablo Molina va posar per davant l’equip de Boris Antón al minut 22, en una passada interceptada prop de la frontal de l'àrea. Amb l’1-0 s’arribava al descans. Un gol d’Àlex Llovet al 4 de la represa equilibrava la balança per a l’Inter amb una centrada per la banda dreta que s'enverinava i superava Juanpe Navarro.

Els porters dels dos equips van ser protagonistes en els darrers minuts amb intervencions de mèrit. Díaz evitava el gol dels colomencs en una rematada de Molina i, poc després, era Juanpe qui salvava el seu equip en una rematada de l’escaldenc Rafinha.

La sentència va arribar a les acaballes. Òscar Fernández aprofitava de volea a la mitja volta una centrada de Bolívar al minut 87 i feia tocar el cel als colomencs.

"Necessitàvem demostrar que seguim aquí, que la feina de l'any passat continua. El Ramon va guanyar el doblet amb una feina espectacular i intentarem prendre el relleu amb orgull i ganes. Hem demostrat que l'UE Santa Coloma seguirà donant molta guerra".