Sant Julià de Lòria ha inaugurat aquest matí la segona Fira de microproductors de vi. En aquesta edició s'ha ampliat el nombre de cellers participants fins a 60. A més, des del departament de Turisme s'ha destacat que es tracta d'un esdeveniment que ha d'ajudar a convertir Andorra en un destí gastronòmic a la tardor.
Per segon any consecutiu la parròquia laurediana acull la Fira de microproductors de vi. Una de les novetats de l'edició d'enguany és la millora de l'espai que s'hi ha destinat, i és que s'ha ampliat la vela on es troben els diferents estands. El ministre de Turisme creu que la fira, que l'any passat ja va atreure molts visitants, s'ha de sumar a la resta d'iniciatives que es programen durant els mesos de tardor i que busquen potenciar el turisme gastronòmic.
En aquesta segona edició el vi protagonista és el portuguès, per bé que també hi ha cellers d'Espanya, França o Hongria. De fet, s'ha arribat a la xifra d'empreses participants que s'havia previst i fins i tot se n'han hagut de deixar fora.
Entre les activitats que hi ha programades tot el cap de setmana s'hi poden trobar diverses ponències i taules rodones, tastos de vins dels diferents cellers i aquesta nit, un sopar a Naturlàndia
Informa: Judit Pedrós Imatge: Meri Bellosta
Comparteix: