Ubach destaca la importància de la protecció de l'aigua en la 28a Cimera Iberoamericana

www.andorradifusio.ad

Andorra destaca la vulnerabilitat de les zones de muntanya davant el canvi climàtic, a la reunió plenària de la 28a Cimera Iberoamericana de Caps d'Estat i de Govern que va cloure aquest dissabte a Santo Domingo.

La ministra d'Afers Exteriors, en funcions, Maria Ubach també ha posat en relleu la centralitat de l'aigua, la protecció de la qual és indispensable per a la conservació de la biodiversitat, tant marina com terrestre i el compliment de l'Agenda 20230. "L'aigua és un element essèncial de la vida, de la salut del planeta i de les generacions futures", afirmava Ubach.

La titular de la cartera d'Exteriors andorrana ha manifestat també que "un dels elements clau per a la realització de l'Agenda 2030 i per al desenvolupament sostenible d'Iberoamèrica és reduir el malbaratament alimentari."

Ubach va recordar que Andorra va ser un dels impulsors del Dia Internacional contra el Malbaratament Alimentari i la Pèrdua d'Aliments que es celebra cada 29 de setembre.

Informa: Carles Alonso
Imatges cedides per XXVIII Cimera Iberoamericana

 

Comparteix:

S'incrementa el nombre de positius per alcohol i drogues el 2022: 780 conductors sancionats Enquesta: A favor o en contra del canvi d'horari?