L'UE Santa Coloma acaba l'any líder

L'Unió Esportiva Santa Coloma tanca l'any líder. Els colomencs van golejar l'Atlètic Amèrica i tenen dos punts de marge respecte de l'Inter d'Escaldes.

Golejada per tancar l'any de l'UE Santa Coloma davant l'Atlètic Amèrica, per 6 a 0. El partit va ser molt plàcid i al minut 7, els de Ramon Calderé ja manaven al marcador. Els colomencs marxen a l'aturada nadalenca amb 33 punts, onze victòries i només una derrota.

Qui tampoc perd pistonada és l'Inter d'Escaldes que se situa a dos punts dels de Calderé, després de guanyar el Carroi, per 3 a 1. Els d'Otger Canals van resoldre el partit per la via ràpida amb els gols de Viti i Sascha Andreu, per partida doble, abans del descans.

El FC Santa Coloma és tercer a sis punts del líder. Va superar el Pas de la Casa per un ajustat 3 a 2. Els de Fede Bessone van dominar tot el partit, però un gol al temps d'afegit d'Alfaiate va donar emoció fins al darrer instant.

En el duel més destacat de la jornada, l'Atlètic d'Escaldes va passar per sobre del Penya Encarnada, 3 a 0. Un gol al minut dos de Rodrigo Piloto i un doblet de Guillaume López van certificar el triomf. Tots dos equips sumen 20 punts.

Els mateixos que té l'Ordino, que va guanyar l'Esperança, per 3 a 0. Un doblet de Juan Moreno i una diana de Javi Monserrat permeten als d'Alfonso Rueda tancar un gran primer tram de temporada.

Tots els resums i millors jugades al 'Tot lliga' després de l'Informatiu Vespre i a andorradifusio.ad.