UE Santa Coloma i Inter d'Escaldes s'allunyen dels rivals

El títol de la lliga Multisegur Assegurances és cosa de dos: UE Santa Coloma i Inter d'Escaldes, separats per un punt. La derrota del FC Santa Coloma contra els escaldencs el deixa pràcticament sense opcions. A la part baixa, l'Atlètic Amèrica ha cedit el fanalet vermell a l'Esperança.

L'UE Santa Coloma manté el lideratge de la lliga nacional, amb només un punt de marge respecte de l'Inter d'Escaldes. Els de Ramon Maria Calderé van colpejar primer a la jornada 18 derrotant el FC Ordino per un treballat 2 a 0, amb gols de Puentes i Modric, a la segona part.

L'Inter sabia que no podia fallar per mantenir intactes les aspiracions de títol i no ho va fer contra el FC Santa Coloma. Un gol de Chete va ser suficient per allunyar els colomencs de la lluita per la lliga. Qui s'apropa als de Fede Bessone és el vigent campió, l'Atlètic d'Escaldes, que va golejar per 0 a 4 el Carroi i es situa a un punt del tercer lloc. Guillaume, amb dos gols, Jordan i Rodrigo Piloto van sentenciar per als escaldencs.

A la part baixa, l'Esperança és el nou cuer després de patir contra l'Atlètic Amèrica un concloent 6 a 3, amb hat trick de Marcel Oliva per als de Cristian Lara. En l'altre duel de la jornada, el Penya Encarnada es va desfer del Pas de la Casa amb un gol de Gabriel Garcia en l'últim minut de partit.