L’Ambaixada Francesa organitza per segon any consecutiu les jornades gastronòmiques ‘Goût de France’. Durant 10 dies, 22 establiments del país ofereixen un menú especial per donar a conèixer la cultura culinària francesa.
Amanida landaise i vieires amb persillade i xampinyons de París o la crep suzette són alguns dels plats que ofereixen els establiments que participen en les jornades gastronòmiques ‘Goût de France’. De l’11 al 21 de març Andorra se suma a la festa culinària francesa. Enguany s’ha apostat allargar les jornades fins a deu dies, set més que l’any passat.
Més d’una vintena d’establiments del país s’han adherit a la iniciativa i fora d’Andorra les jornades compten amb més de 1.000 xefs d’arreu del món. L’objectiu final, però, donar a conèixer la cuina francesa i demostrar al públic la multiculturalitat gastronòmica.
El 21 de març, l’últim dia de les jornades, és justament el dia en què França commemora les bondats gastronòmiques i per això l’ambaixada ha organitzat un sopar amb polítics i personalitats del país.
Informa: Mireia Germán Imatges: M.Germán / B.Nolla Locució: Borja Nolla