El cuiner andorrà Carles Flinch ha estat convidat al prestigiós concurs de cuina mundial Bocuse d'Or que se celebrarà els dies 24 i 25 de gener. Durant la seva participació farà un showcooking d'alguns dels plats més representatius de la gastronomia andorrana.
Carles Flinch ha rebut un merescut homenatge per la feina feta, quan es va assabentar a l'estiu que estava convidat a cuinar al Bocuse d'Or, un dels concursos gastronòmics més coneguts internacionalment.
Tot i que no participarà en la gran final que se celebrarà a Lió, el dimarts vinent i dimecres, Flinch formarà part durant uns dies d'un grup exclusiu de cuiners vinguts d'arreu del món.
Durant el primer dia el cuiner andorrà es posarà el davantal per tal de ser un dels cuiners d'un menú vip que s'oferirà als convidats de la competició. Durant la segona jornada, Flinch farà un showcooking, per mostrar un dels plats típics de la gastronomia andorrana, magret d'ànec amb salsa agredolça acompanyat amb trinxat de col i patata.
Informa: Hèctor Romance
Imatges: Anna Romagosa