La Massana ha celebrat Sant Antoni amb una altra escudellada. La d'enguany, especial, perquè després d'una dècada s'ha decidit prescindir del servei de càtering i hi han tornat cuiners de la parròquia. Mil racions que s'han quedat curtes per a tots els que s'hi han acostat.
Per fer una bona escudella cal, a banda de tots els ingredients, moltes hores de preparació. Per poder repartir les mil racions d'Escudella, els encarregats de la Massana van treballar des d´ahir a la tarda, quan es van preparar els diferents tipus de brous. Avui la feina també ha començat ben d´hora: a dos quarts de cinc del matí ja s´han posat a bullir les sis olles i a poc a poc i amb el pas de les hores, s´hi han anat afegint tots els ingredients: quilos i quilos de verdures, llegums i carn.
Amb tot, les mil racions no han estat suficients per a tots els veïns que s'han apropat a les Fontetes per provar-la, i és que el més complicat de tot és cuinar per a tanta gent.
A banda de l'escudella, la Massana també ha celebrat una nova edició dels Encants, en què amb els lots subhastats s'ha aconseguit gairebé 1.200 euros que es destinaran a Càritas Andorrana.
Informa: Anna Lladó/Judit Pedrós Imatge: Cristina Jubete
Comparteix: