La Unió Hotelera vol comptar amb establiments de temporada a l'Andorra a Taula

www.andorradifusio.ad

La Unió Hotelera començarà a treballar en breu en les jornades gastronòmiques de tardor amb l´objectiu d´incloure establiments de parròquies com Sant Julià de Lòria o d´Encamp i Canillo, que sovint no hi col·laboren perquè estan fora de temporada. El que no se sap encara és si inclouran els sopars a la nòria instal·lada a Escaldes-Engordany que s´ha quedat fora de la promoció d´hivern per manca d´antel·lació.

L´"Andorra a taula" permet conèixer la gastronomia del país entre locals i turistes que, per un preu tancat al voltant dels 25 euros, permet descobrir la cuina que fan els restaurants que hi participen. La majoria de restaurants els trobem a les parròquies centrals. Per això, de cara a les properes jornades de tardor, la Unió Hotelera es posa per objectiu incloure-hi establiments de Sant Julià de Lòria, i d´Encamp i Canillo, on trobem més negocis de temporada. El director de la Unió Hotelera, Òscar Julián, creu que aquests restaurants es podrien beneficiar de les jornades i començar a treballar al novembre en lloc del desembre, ja que suposen "un ventall de possibilitats i de publicitat important" que poden aprofitar.

Si això es fa realitat es podria superar la quarantena de restaurants que participen en la iniciativa que enguany no sabem si inclourà els sopars a la nòria. El giny no s´ha pogut incloure en la gran promoció entre turoperadors a l´hivern. Julián indica però, que tenen altres eines online i de venda directa que poden afegir "a aquest plus que ens ofereix la nòria durant els mesos que serà al país". De moment, la Unió Hotelera col·labora amb l´empresa fent la comunicació del giny i més endavant no es descarta que en venguin entrades.

Informa: Rosa Alberch

Comparteix:

Una vintena de joves d'Andorra i Catalunya es formen a AINA per educar a través del lleure Vallnord baixa un 5% el preu dels forfets de temporada