La venda de panellets recupera els nivells prepandèmia

www.andorradifusio.ad

S'ha recuperat la producció de panellets d'abans de la pandèmia. Respectant la tradició, que es remunta al segle divuit, els pastissers aposten per fer-ne de nous cada any.

El panellet és un producte que requereix una certa elaboració i el consum del qual s'ha estès més enllà de Tots Sants.

Durant la pandèmia va tenir més èxit de l'habitual, però els pastissers constaten que continua sent popular.

Així ho afirma el pastisser Alexis Estopiñán: "La gent estava més reclosa entre famílies. Vam notar aquest increment, però ara hem tornat a situar-nos en els nivells de prepandèmia. Per tant, estem com sempre. Amb bons clients que venen a buscar els nostres productes".

Els especialistes són conscients que, tot i que l'hegemonia del panellet de pinyons sembla indiscutible, s'ha d'innovar i anar més enllà.

Els panellets eren originàriament menjar beneït per compartir en les celebracions religioses de l'1 de novembre. Van començar a fer-se al segle XVIII i són molt populars als territoris de parla catalana.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Pere Besolí

Comparteix:

S'enduen la caixa registradora d'un restaurant, després de forçar-ne l'entrada Andorra, el primer país d'Europa on més s'utilitza el mòbil per navegar per internet