La pista Avet està preparada per acollir la Copa del Món el proper cap de setmana. El traçat ha quedat tancat fins dissabte però abans alguns equips han aprofitat per entrenar-hi. Un d'ells Joan Verdú.
Aquests dies esquiar a la pista Avet és una experiència complicada per a un turista, tot el contrari que per als professionals de l'esquí alpí. Han vingut França o els Estats Units amb esquiadores com Paula Moltzan. El millor esquiador del país tampoc s'ho ha volgut perdre.
Abans de marxar cap a Bansko per disputar la propera Copa del Món, Joan Verdú ha aprofitat les condicions esplèndides de la pista per entrenar.
L'inici de temporada ha estat espectacular. Amb la feina ja feta, Verdú vol seguir cremant etapes. De moment opta per sortir a les curses amb el dorsal entre el 8 i el 15 però cada cop és més a prop de poder entrar al grup més selecte.
"L'objectiu principal abans de començar la temporada era entrar en aquest segon grup i fer un top 5. He aconseguit les dues coses, ara vaig a buscar-ne més. És veritat que ser en el primer grup ja seria parlar de bogeria, ser entre els set millors del món en gegant, creiem que és perfectament viable i estem treballant per aconseguir-ho."
Joan Verdú, esquiador FAE
Com més amunt ets a la classificació més difícil és avançar esquiadors. Entrar en el primer bloc de dorsals seria un gran pas estratègic per afrontar les Copes del Món. La propera a Bansko.
Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Xavi Fajardo / Ricard Tenza
Comparteix: