Vicky Jiménez jugarà la final de l'ITF 25 mil d'Austin

La tenista andorrana ha derrotat en semifinals a la tenista ameri

La tenista andorrana ha derrotat en semifinals a la tenista americana Chloe Bech per 6-4 i 6-3 en poc menys d'una hora i mitja de partit. L'andorrana ha sabut decidir en els moments claus per emportar-se el partit.

En el primer set, amb empat a 4 en el marcador, Jiménez ha trencat el servei a la seva rival per després sentenciar la primera mànega amb el 6-4.

En el segon set, la tenista andorrana li ha trencat el servei en el primer i setè joc per tenir dues pilotes de partit amb el 5-2. Tot i perdre el joc i posar-se 5-3, Jiménez ha controlat els nervis i li ha trencat el servei a la rival per tancar la segona mànega per 6-3 i el partit.

La final la disputarà aquest diumenge contra la guanyadora del partit entre les americanes Hanna Chang, 320 del rànquing WTA i Madison Sieg, número 369.

Informa: Carles Alonso
Imatge: Arxiu RTVA