El Vide Dressing compta amb una assessora d'imatge i una massatgista

www.andorradifusio.ad

El Vide Dressing omple les Fontetes i la Closeta en el primer cap de setmana de l'edició. Aquest any, a banda de la venda de roba de segona mà, s'hi ofereixen també serveis d'assessoria d'imatge i massatges. 

Donar una segona vida a les peces de roba que queden entaforades a l'armari. Aquesta és la filosofia del Vide Dressing, el mercat de roba de segona mà de la Massana. Una de les assistents assegura que ha trobat moltes coses i remarca la importància de contribuir "a l'economia circular".

I té una finalitat, també, solidària. La Tania de Oliveira i la Maria Royo de l'Associació en Defensa del Jovent en Risc i de Polseres Candela, respectivament, manifesten cap a on destinaran els ingressos que obtinguin. "La roba que ens sobra va per a Càritas", esmenta De Oliveira, mentre que Royo comenta que va cap a l'Hospital Sant Joan de Déu.

Però aquest no és l'únic motiu per apropar-se a la Massana aquest cap de setmana. Allà també s'hi troben aficionats de la moda i gent que vol passar una bona estona. 

Aquest any, a més, el Vide Dressing passa a ser més que un mercat, ja que també s'hi ofereix, per primer cop, assessorament d'imatge professional i un servei de massatges. L'assessora d'imatge professional Tamara Salvatierra exposa què és en el que s'ha centrat per al Vide Dressing. "Fem un test ràpid de color perquè la gent sàpiga quins colors posar-se".

Per la seva banda, la massatgista Ana Mauboussin apunta la importància que tenen "5 minuts per al propi benestar".

El Vide Dressing seguirà el proper cap de setmana del 3 de maig amb 80 parades noves. Així que els que no hagin tingut sort aquest cap de setmana o els que no s'hi hagin pogut apropar tindran una segona oportunitat.

Informa: Gerard Castillo
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

L'Escola Coral Primaveral d'Ordino es posa en marxa Sessió informativa del PS sobre l’acord d’associació