El Prat del Roure acull la segona edició de l’Andorra Taste. Les jornades professionals s’allargaran fins divendres amb una vintena de xefs de renom que posaran en valor la cuina d’alta muntanya.
La segona edició de l'Andorra Taste ha començat amb les jornades professionals. Una vintena de xefs de renom internacional, també del país, es reuneixen per fer ponències i taules rodones i parlar de la cuina d'alta muntanya. Al matí s'han fet cinc d'aquestes conferències. El primer a trencar el gel ha estat el restaurador i sommelier José Antonio Guillermo. S'han tractat aspectes importants per a la cuina del Pirineu, com ara el coneixement del territori i la matèria primera.
El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torrres, s'ha mostrat satisfet de poder donar el tret de sortida a la segona edició. Per la seva banda, la cònsol major d'Escaldes-Engordany, Rosa Gili, destaca que "aporta un visitant diferent" i aquests esdeveniments "permeten posar-nos dins de l'agenda internacional."
Informa: Maria Lucena
Imatges: Anna Romagosa
Comparteix: