El VPC guanya el Toulouse Lalande en la segona victòria consecutiva a casa (37-29)

Triomf del VPC a casa contra el Toulouse Lalande, per 37 a 29. Els de Jonathan Garcia aconsegueixen la segona victòria consecutiva i continuen escalant posicions a la lliga.

El partit ha començat molt actiu, amb els dos equips trobant forats. Al minut 7, s'han avançat els francesos després d'un cop de càstig de Seba Barrera. La resposta ha arribat minuts més tard amb una jugada marca de Fede Aguiar.

El pas dels minuts ha fet que el partit fos més travat amb moltes penalitzacions que han deixat el marcador en 16 a 16.

Al minut 37, Befile s'ha fet fort des de la banda per fer un assaig molt treballat. Al descans, 23 a 16.

A la represa, el sud-africà ha estat, novament, protagonista amb una nova marca al 49.

La resposta ha arribat un parell de minuts més tard amb un assaig francès, 30 a 26.

Com en els darrers partits, les targetes grogues han estat un problema per als tricolors i els visitants s'han posat a només 1 punt amb un cop de càstig.

Tot i això, Befile ha certificat el triomf amb una carrera llarga a cinc minuts per acabar. Al final, 37 a 29.

El jugador Dani Raya ha assegurat que estan "contents amb la dinàmica i els resultats, però no amb el joc". "Estem jugant malament i hi ha un potencial de millora enorme", ha reconegut.

En la mateixa línia s'ha pronunciat l'entrenador, Jonathan Garcia, que ha destacat la importància de la victòria. La segona consecutiva, que significa sumar 8 punts clau "de cara a la remuntada", ha dit assumint que l'equip ha de "corregir moltíssimes coses per sera dalt".

Ara, l'equip descansarà dues setmanes i el pròxim compromís tornarà a ser a casa contra el Laroque Belesta el 27 de febrer.

Imatges: Desirée Sala