Xerrada i taller de receptes per millorar l'estat nutricional dels malalts de càncer

www.andorradifusio.ad

Andorra s'aafegeix al Dia mundial contra el càncer amb un taller amb consells sobre l'alimentació durant el tractament de la malaltia organitzat per ASSANDCA i la Fundació Alícia

Sota el títol "Agafa la paella pel mànec", l'objectiu de l'activitat és posar a disposició dels malalts oncològics i de la ciutadania recursos per ajudar les persones a mantenir un estat nutricional òptim, així com explicar les bases alimentàries que han de seguir un cop diagnosticada la malaltia. I és que una alimentació adequada, basada en la dieta mediterrània, pot ajudar a prevenir el càncer. Cada vegada més els especialistes incideixen a mantenir una alimentació sana.

L'activitat, que s'ha desenvolupat durant tot el matí, s'ha estructurat en dues parts: una xerrada demostrativa i un taller de receptes, on els assistents han pogut conèixer de primera mà els consells d'especialistes. S'ha fet amb el suport de la fundació Alícia, un centre pioner en recerca i desenvolupament en cuina per conscienciar sobre hàbits alimentaris sostenibles i sans.

Informa: Joan Antoni Sarmiento
Imatges: Lluís Calvo

Comparteix:

Una de les oficines de l'Agència Tributària Catalana, a la Seu d'Urgell Els comerciants de Riberaygua esperen que The Cloud revaloritzi la zona