Andorra s'aafegeix al Dia mundial contra el càncer amb un taller amb consells sobre l'alimentació durant el tractament de la malaltia organitzat per ASSANDCA i la Fundació Alícia
Sota el títol "Agafa la paella pel mànec", l'objectiu de l'activitat és posar a disposició dels malalts oncològics i de la ciutadania recursos per ajudar les persones a mantenir un estat nutricional òptim, així com explicar les bases alimentàries que han de seguir un cop diagnosticada la malaltia. I és que una alimentació adequada, basada en la dieta mediterrània, pot ajudar a prevenir el càncer. Cada vegada més els especialistes incideixen a mantenir una alimentació sana.
L'activitat, que s'ha desenvolupat durant tot el matí, s'ha estructurat en dues parts: una xerrada demostrativa i un taller de receptes, on els assistents han pogut conèixer de primera mà els consells d'especialistes. S'ha fet amb el suport de la fundació Alícia, un centre pioner en recerca i desenvolupament en cuina per conscienciar sobre hàbits alimentaris sostenibles i sans.
Informa: Joan Antoni Sarmiento
Imatges: Lluís Calvo
Comparteix: