Arriba l'onzena edició de la Ruta de la Tapa a Sant Julià de Lòria. La novetat d'aquest any és una zona de còctels amb concerts en un cap de setmana amb màgia, competicions amb simuladors, la fira del vehicle d'ocasió i tot de propostes per escollir.
Francesinhas, garrí bairrada, mil fulls de bacallà o tastet amb confit d'ànec. Són algunes de les tretze propostes que han preparat per la Ruta de la Tapa del 9 al 12 de maig a Sant Julià de Lòria. Un cap de setmana per descobrir la cuina dels seus restaurants.
La consellera de Turisme de Sant Julià, Meritxell Teruel, ha indicat que es donarà "un llibret a tothom amb els restaurants que hi participen i els seus horaris".
Aquells que vulguin participar activament i emportar-se un premi poden demanar el passaport i segellar la parada de cada tapa.
Durant els quatre dies hi haurà màgia, música, competició de simuladors i coincidint amb el cap de setmana es farà la fira del vehicle d'ocasió. La novetat d'aquesta any és una zona de còctels, ha explicat la consellera.
I la ruta té premi. Els participants poden endur-se un dels cinquanta premis, el més important un cap de setmana a Roses. Els restauradors opten a emportar-se de 300 a 500 euros en metàl·lic. L'any passat es van vendre més de 8.000 tiquets.
Informa: Rosa Alberch
Imatges: Guillem Casal
Comparteix: