Montaner celebra el resultat i anuncia que es presentaran a les comunals

www.andorradifusio.ad

Andorra Endavant celebra el resultat de la llista nacional tot i reconèixer certa decepció pel resultat a les parròquies.

Andorra Endavant tanca aquest primer context electoral, en el qual ha participat, amb uns resultats que pocs esperaven i ja anuncien que estan preparant les eleccions comunals. 

El partit, que ha centrat la campanya en la figura de Carine Montaner, aconsegueix un resultat per a molts inesperat, que li atorga tres consellers, tot i que les enquestes deixaven clar que podrien ser una de les sorpreses. Tot i això, reconeixen certa decepció pel resultat a les tres territorials on competien.

"Nosaltres havíem dit com a mínim grup parlamentari, però és veritat que teníem esperança a nivell de les territorials i no ha sigut possible, però això és la primera pedra de l'edifici, ja farem contrapoder. Per tant, estudiarem el dossier i estarem a sobre."
Carine Montaner, candidata electa d'Andorra Endavant

Montaner reitera que els resultats de les eleccions li han sorprès, sobretot perquè desmenteixen el suposat desgast que s'atribuïa a Demòcrates. Per a Andorra Endavant el suport rebut referma l'aposta per consolidar-se en un espai polític que quedava buit. Els comicis generals són una primera pedra i asseguren que ja comencen a treballar en les eleccions comunals de final d'any.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix:

Nacional