Amarga estrena del VPC a casa amb la derrota contra el Cazeres

El VPC Andorra no ha pogut debutar aquesta temporada a l' Estadi Nacional amb victòria. Els tricolors han caigut 10 a 14 davant el Cazeres en un ajustat partit. El VPC suma una única victòria a promoció d'honor en el que portem de lliga.

Primer partit oficial del VPC Andorra aquesta temporada a l' Estadi Nacional i l' equip que no ha aparegut en atac al llarg dels primers 40 minuts. El Cazeres s'ha avançat amb un parell de cops de càstig per arribar al descans amb un 0 a 6 al marcador i el partit encara obert.

A la represa el VPC ha reaccionat. Nicolás González ha anotat aquest assaig que ell mateix ha transformat. Els tricolors han capgirat el marcador i semblava que tenien la victòria a l'abast. Agustín González també ha destacat, el jugador argentí podrà ser seleccionat amb els isards per al partit de dissabte amb Israel. Encara hi ha hagut més alternances. Els visitants s'han avançat 7 a 9 amb un cop de càstig que poc després ha neutralitzat, de nou, González, per posar un ajustat 10 a 9 al marcador.

Els nervis s'han traduït en una picabaralla que ha acabat amb un jugador expulsat per banda. Als 32 minuts de la segona meitat ha arribat la jugada fatídica del partit, assaig del Cazeres que donava un avantatge de 10 a 14 als visitants. El VPC ho ha intentat però no ha pogut tornar a capgirar el marcador. El proper dissabte serà el torn de la selecció amb el partit al Nacional contra Israel.