- Aquest matí hi ha hagut un accident mortal d´un ciclista a la carretera de Canòlich. Es tracta d´un home, no resident, de 52 anys. Segons les primeres informacions, la policia ha rebut l´avís a tres quarts d´onze d´una persona que informava que hi havia un ciclista estés al terra amb un fort cop al cap. En un primer moment, les investigacions apuntarien que en l´accident del ciclista no hi hauria cap vehicle implicat. - L´exconseller de Finances de Sant Julià de Lòria Joan Besolí ha declarat aquest migdia davant la jutgessa de l´audiència espanyola Carmen Lamela, acusat de ser testaferro, juntament amb l´urgellenc Andreu Ramos, de l´expresident del Barça Sandro Rosell.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe
El temps

Cada dia, la informació meteorològica d’Andorra, al detall, amb una atenció especial durant la temporada d'hivern, a les estacions d'esquí, les nevades i el perill d'allaus. Compartim vídeos inèdits, fotografies i experiències de tots vosaltres per fer-vos partícips de la nostra passió: Andorra i el Pirineu.

ÚLTIMA EMISSIÓ

El Temps Andorra dijous 25 de maig de 2017

Avui de nou el sol i la temperatura molt alta durant el matí i el migdia farà que els valors propers asl 30 graus al sud del país siguin noticia.  Esperem nuvolades de tarda poc desenvolupades que només a l'alta muntanya pot donar alguna gota. El vent fluix i variable.

 

 

Facebook

Twitter