La selecció de futbol resisteix mitja hora a Hongria però perd 4 a 0

Andorra ha perdut per 4-0 contra Hongria en el quart compromís del Premundial de Rússia 2018 disputat aquesta tarda al Groupama Arena de Budapest, el dia en què la selecció celebrava els 20 anys del seu debut internacional contra Estònia.

Els tricolors han mostrat la millor versió durant la primera mitja hora de joc, defensant amb agressivitat i ordre, i pressionant els defensors hongaresos per intentar recuperar pilotes i gaudir d'alguna ocasió.

Hongria ha posat una marxa més en el seu atac i ha donat el primer ensurt al minut 25 amb una clara ocasió dins l'àrea de Szalai, que ha aturat Josep Antoni. El primer gol ha arribat poc després, al minut 33, en un rebuig del porter tricolor que ha aprofitat Gera dins l'àrea. Abans del descans la insistència hongaresa obtenia premi amb el segon gol, obra de Lang.

La segona part només ha tingut un equip al terreny de joc, la selecció magiar, que ha disposat de nombroses ocasions clares per ampliar la renda. Gyurcsó, amb un xut creuat dins l'àrea al minut 73, i Szalai, sobre la línia de gol a dos minuts per al final, han arrodonit la victòria amb el 4-0 definitiu.

Els darrers minuts han tingut com a protagonista Juli Sánchez, que avui ha celebrat de curt al terreny de joc els 20 anys del seu debut amb la selecció, el mateix dia en què Andorra va començar a caminar en l'escena internacional.

A la imatge Juli Sánchez, nom propi en una data històrica per al futbol andorrà.

Informa i imatges: Joan López / Foto: Federació Andorrana de Futbol