Primera victòria del MoraBanc Andorra com a visitant (91-93)

El BC MoraBanc Andorra ha guanyat l'ICL Manresa al Nou Congost (91-93) després d'un final de partit vibrant i que s'ha pogut decidir per a qualsevol dels dos equips. Amb la vuitena jornada conclosa, el MoraBanc se situa cinquè de la lliga Endesa, amb cinc victòries i dues derrotes, empatat amb el quart classificat, el València.

El partit ha tingut moltes alternatives. Els locals estaven amb l'aigua al coll amb només una victòria i els tricolors buscaven el primer triomf lluny de casa. Amb nervis i més o menys encert, el BC MoraBanc Andorra ha tingut més equilibri. Han destacat homes com Albicy, Shermadini i Jelinek, a un bon nivell. L'errada de quatre tirs lliures de Jelinek al darrer minut, no treu mèrit al bon partit del txec, amb 3 triples i 14 punts en total. Albicy ha fet 10 punts i Shermadini, 15.

Després del partit el tècnic del MoraBanc, Joan Peñarroya, ha dit que està "content de com hem patit, que no ens hem descomposat i hem continuat, hi hem cregut". "Segur que tenim moltes coses a millorar, però és important, guanyar a Manresa, no és fàcil i li dono molt de valor", ha afegit. L'entrenador del Manresa, Ibon Navarro, lamentava les errades "clarament evitables".

Després d'aquesta victòria, l'equip rebrà auqest dissabte l'Obradoiro al Poliesportiu.

Informa: Jordi Lorente