- El setembre s´ha registrat la xifra més alta en set anys d´afiliats a la CASS. En concret han crescut un 2,9% aquest setembre respecte de l´any passat i s´han situat en 36.631. Segons el Govern la xifra corrobora la recuperació del mercat laboral. - Durant el mes de novembre 21 persones es van beneficiar de la prestació per desocupació involuntària. Aquesta xifra representa una disminució del 55,3% respecte al mateix mes del 2016. La majoria dels qui accedeixen a aquest subsidi són homes i tenen mes de 40 anys. - El Palau de Gel tindrà el 2018 un pressupost d´1.200.000 euros. Una part es destinarà a millores a la pista de gel, la gestió del fred, la piscina i el gimnàs. El tercer trimestre s´ha tancat amb un superàvit de 151.000€, un 12% més que l´any anterior. L´increment permès augmentar l´autofinançament fins a un 83% - 5 de cada 100 adolescents d´Andorra pateixen algun tipus de trastorn de la conducta alimentària. La bulímia afecta un 3% dels joves mentre que un 1% de la població adolescent pateix anorèxia. Des del 2014 el SAAS disposa de les eines per tractar els casos més greus - El MoraBanc Andorra vol mantenir la bona ratxa i sumar la quarta victòria consecutiva. Aquesta tarda rebrà la visita a partir de dos quarts de set d´un Baskonia en línia ascendent. A banda de l´absència de Burjanadze, el nord-americà Chris Copeland continua amb problemes en un dit.
AM En Directe RNA En Directe ATV En Directe

S'inaugura el primer allotjament rural

  Noticies » Economia   20 de maig, 2014
www.andorradifusio.ad

Moment històric avui per al sector turístic i és que ha nascut el primer allotjament rural: la Borda del Mollà. En els propers mesos iniciaran l'activitat 4 bordes més amb l'ànim de diversificar l'activitat agrícola i posar en valor aquest patrimoni.

La Borda del Mollà, als cortals d´Encamp, ja té el privilegi de ser la primera a iniciar l'activitat en el camp del turisme rural i ho fa amb 4 espigues, la màxima qualificació, després de 3 anys de feina. Josep Mª Puy, d'R de rural, creu que el perfil de client "valora un tracte diferent amb la gent que porta el negoci i busca un entorn natural i un caràcter més rústic". El ministre d'Economia i Territori, Jordi Alcobé, a destacat que aquest establiment és "un exemple a seguir i un projecte pioner, que marca el camí cap a un nou turisme de qualitat vinculat a la ramaderia, l'agricultura i l'entorn natural".

Neix un nou concepte d'allotjament a Andorra que per final d´any podria aplegar 30 places i l´any que ve arribaria fins a les 100, segons ha afirmat el ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp.

Recuperar la identitat d´un país, reconvertir el sector agrícola i crear nous atractius a Andorra. El turisme rural ja és una realitat que ara es promocionarà en canals especialitzats per arribar al seu públic objectiu i posicionar-se enfront dels territoris veïns.

Informa: Rosa Alberch      Imatge: Marta Paxià