Peñarroya demana a l'equip més solidesa en la segona volta

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra es prepara per arrencar dissabte vinent al Poliesportiu una segona volta en què no renuncia a res. Es manté el discurs d´anar partit a partit, però la il·lusió estarà posada en la classificació per al play-off. Per això cal seguir millorant i Peñarroya diu que l´equip ha de ser més sòlid en defensa.

La primera volta es va tancar diumenge a Vitòria sense el premi de la Copa, però aquest MoraBanc ha superat les expectatives i ha demostrat que pot aspirar a objectius ambiciosos. Fent un cop d´ull a les estadístiques, els de Joan Peñarroya han estat el cinquè equip més anotador, però també el cinquè que més punts ha rebut. També en el rebot l´equip ha estat a la part baixa del rànquing, especialment en l´ofensiu, on és el segon que menys en captura. L´objectiu és ser més sòlids.

Des del club es manté el discurs d´anar partit a partit, però ningú amaga que el proper repte és la classificació per al play-off. Per acabar la fase regular entre els vuit primers en una lliga tan igualada, caldrà assegurar el màxim nombre de victòries a casa i, segons el president del club, Gorka Aixàs, per això serà vital el suport de l´afició.

El proper partit serà dissabte al Poliesportiu contra el CAI Saragossa, un històric amb urgències. La recaptació íntegra anirà a benefici d'UNICEF i els socis podran retirar dues entrades a preus populars fins divendres.

Informa: Joan López

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.