Empat a res del FC Andorra a Vila-real (0-0)

Els tricolors han estat erràtics als darrers metres i s&#3

Els tricolors han estat erràtics als darrers metres i s'han trobat amb un gran Morro sota pals a la Ceràmica. El punt permet l'Andorra sortir de les posicions de descens.

El FC Andorra ha sortit a la Ceràmica en posicions de descens per primera vegada aquest curs i amb ganes de trencar una ratxa de sis derrotes consecutives fora de casa. Eder Sarabia ha donat entrada a Sergio Molina per Iván Gil com a única novetat respecte al darrer partit contra l'Eldense

El partit ha estat un cúmul d'alternatives per ambdós equips amb l'Andorra dominant la possessió i el filial del Vila-real al contracop. A més, la boira ha tingut una clara incidència, ja que durant bona part del duel ha estat molt complicat veure amb normalitat la pilota. Al minut 18, Jorge Pascual ha tingut el primer amb una acció a pilota aturada que ha salvat Dani Martin amb els peus. Tres minuts més tard, Lobete ha tingut la rèplica després d'una centrada de Sergio Molina

Sarabia ha donat protagonisme a Lobete i Álvaro Martin jugant per dins amb més llibertat i, precisament, una combinació de tots dos ha deixat Molina sol dins de l'àrea, però Morro ha escombrat el migcampista tricolor. L'àrbitre no ha assenyalat res. L' Andorra ha continuat empenyent i Diego Pampín ha tingut el gol amb una falta directa en la darrera acció de la primera meitat. El seu xut ha picat a la barrera i ha fregat el pal de Morro. Al descans, 0 a 0

A la represa, el guió ha continuat la mateixa línia amb un Andorra dominant, però l'acció més perillosa l'ha tingut al minut 53 quan Ontiveros ha enviat fora una rematada sol davant el porter. Els d'Eder Sarabia han reaccionat fent els millors minuts del partit amb bones accions d'Álvaro Martin i Julen Lobete, però s'han trobat amb un gran Morro sota pals.

Al 62, Iker Benito ha estavellat una pilota al travesser en una centrada enverinada i al 83, el porter groguet ha salvat el gol amb una gran aturada després d'un xut sec des de la frontal de l'àrea d'Iván Gil. Al final, 0 a 0.

L'Andorra surt temporalment del descens amb aquest punt, però continua estant només a un punt del pou. El pròxim partit dels tricolors serà dissabte vinent al camp del Burgos.