Baby team

www.andorradifusio.ad

Andorra viatja la setmana vinent a Albània amb la intenció d'agafar experiència a la Copa DavisJean-Baptiste Poux ha fet una aposta obligada per la joventut, amb Èric Cervós, de 25 anys, com a primera espasa. Repetir les semifinals de l'any passat es veu com una fita pràcticament inassolible. 

L'equip nacional de Copa Davis, sense el número 1 Èric Cervós, entrena aquests dies a les instal·lacions d'Anyós Park. La competició començarà dimecres vinent a Tirana, Albània.

Jordi Trilla, de 19 anys, Pablo Carrascosa, de 16, i Guillem Davasse, de només 15, acompanyaran Cervós a la Davis. Serà l'equip més jove que ha portat mai Andorra al torneig. 

"És arriscat però pensem que si volem ser competitius en el futur és el que hem de fer. Tampoc tenim molts jugadors amb més de vint anys i l'aposta és molt clara: els joves". 

Jean-Baptiste Poux, capità de la Copa Davis

Guillem Davasse és el benjamí de la convocatòria. Agraeix la confiança per jugar el torneig de seleccions més important del món i creu que el seu joc es pot adaptar bé a la pista ràpida de Tirana perquè "últimament estic atacant bé, sent agressiu i els meus cops es poden veure afavorits". 

La Copa Davis començarà dimecres vinent, amb set equips i Malta, Islàndia i San Marino com a favorits per classificar-se per a les semifinals. Andorra es veu lluny per arribar-hi.

Informa: Sergi Cano

Imatges: Sergio Linares

Comparteix:

Maneta davant ‘la roja’ a Badajoz en el comiat de Ludo Víctimes col·laterals de la guerra interna a la FIS