"Serà difícil pensar que poden jugar en un altre lloc"

www.andorradifusio.ad

El Futbol Club Andorra té pràcticament garantit jugar al Nacional la temporada vinent. Així ho ha assegurat la ministra d'Esports, Cultura i Joventut, Mònica Bonell, als micròfons de l''Avui serà un bon dia'.

A la pregunta de si el FC Andorra jugarà al Nacional la temporada vinent, la ministra d'Esports ho té clar. 

"Sí, serà difícil pensar que puguin jugar a un altre lloc."

Mònica Bonell. Ministra de Cultura, Joventut i Esports

Però, ha matisat que ho hauran de veure amb tots els interlocutors implicats. "La complicitat i els equilibris els hem de trobar entre tots, entre la federació de rugbi, el VPC i el comú d'Encamp i trobar el millor encaix", diu Bonell.

I obre l'opció a una alternativa, que passa per la FAF. "A partir de l'octubre tindrà un nou camp que compleix la normativa de la lliga Hypermotion".

Bonell ha admès que estan pendents d'una reunió les properes setmanes perquè els acabin de definir el projecte i posa aquest mes com a data límit per saber-ne tots els detalls.

Poliesportiu Toni Martí

D'altra banda, la titular d'Esports ha confirmat que el Poliesportiu d'Andorra passarà a anomenar-se Pavelló Toni Martí. Sobre si serà Toni o Antoni, ha assegurat que serà la família qui ho decideixi.

I parlant d'instal·lacions, també es condicionarà una part del pàrquing que hi ha a l'estadi Comunal Joan Samarra per convertir-lo en una zona d'escalfament per als Jocs dels Petits Estats d'Andorra l'any vinent.

Informa: Joel Romero

Comparteix:

Toni Bou guanya la primera prova de l'X-Trial a Barcelona Maneta de l'Atlètic d'Escaldes per despenjar el FC Santa Coloma del liderat