Acció confia en poder ser clau al Consell General

La cap de llista d'Acció, Judith Pallar&eacu

La cap de llista d'Acció, Judith Pallarés, espera seguir arribant a la ciutadania amb un programa electoral per defensar els interessos de tothom. Posa l'accent en les persones i les dificultats econòmiques de la cistella de la compra i l'habitatge. La formació espera poder entrar al Consell General i si no hi ha majoria absoluta, poder ser clau.

Pallarés ha explicat a Ràdio Nacional que la seva llista, l'única liderada per tres dones, té en compte especialment les persones que tenen més dificultats en el dia a dia. En aquest sentit, creu que s'ha de seguir treballant per poder incrementar el nombre de pisos a preu assequible.

"Jo crec que amb aquesta idea que hem de construir una bossa important d'habitatge públic ja sigui de lloguer assequible, de protecció oficial o habitatge social, que tenen tots característiques diferents. Jo crec que això està clar i ara el Govern hi treballa i nosaltres pensem que s'ha de continuar."
Judith Pallarés, cap de llista d'Acció

A més, també creu que s'ha de crear un registre de la propietat.

Pel que fa a les enquestes que la deixaven fora del Consell, Pallarés creu que és difícil en una formació de creació recent, però, que espera poder ser clau si no hi ha majoria absoluta.

"Si no hi ha una majoria absoluta, que esperem que no sigui així, serà necessari acordar i pactar questions i nosaltres volem ser claus amb això. En el control en un Govern i claus en donar suport amb allò que defensem, claus en donar suport a l’acord d’associació i ser la balança si la ciutadania ens dona aquest paper.”
Judith Pallarés, cap de llista d'Acció

Pallarés defensa l'encaix amb Europa per poder fer d'Andorra un país que pugui seguir creixent en economia i sostenibilitat.

Informa: Jordi Lorente

Comparteix:

El saldo de les accions d'EMAP de la Massana permetrà el 2027 alliberar 1 milió d'euros Acord per eliminar la doble imposició entre Andorra i Corea del Sud