Activitats infantils, 'showcooking' i bon ambient a l’Andorra Taste Popular

www.andorradifusio.ad

Aquest cap de setmana, Escaldes-Engordany s’ha convertit en la capital de la gastronomia d’alta muntanya amb l’Andorra Taste Popular. Al Prat del Roure, visitants i amants de la bona cuina es donen cita per gaudir d’una experiència culinària única, amb una vintena de restaurants, activitats per a tots els públics i un ambient festiu.

Després de tres dies dedicats als professionals, l’Andorra Taste està obert a tots els públics.

A l’Andorra Taste Popular podeu gaudir d’un tastet de la millor cuina d’alta muntanya amb una vintena de propostes de restaurants del país, a més de diferents activitats per a tots els públics.

L'esdeveniment inclou música en directe, zones d’activitats on petits i grans poden gaudir de l’espai AulaKids o de l'experiència dels 'showcookings'

"Es continuar cuinant la cuina de muntanya i del territori, amb un esperit 'game changing', que intentem haver de canviar una mica les regles del joc. I fer tota aquesta cuina tradicional amb la mirada del segle XXI. No inventem res, però sí que ho fem a la nostra manera".

Jordi Grau, xef executiu de l'Hotel Hermitage

Els restauradors i assistents valoren molt positivament la proposta, que des de l'obertura està sent un èxit.

"El menjar és molt variat i aprofites per conèixer el que tenim a la nostra terra, estem encantats."

Assistent

"Ahir vam vendre com 400 pizzes al final del dia, i ja veurem avui amb la pluja. Però si ho vam salvar ahir, ho salvàrem avui, esperem-ho".

Julian Nieto Sandoval, cap de cuina del Restaurant Hincha

L’organització espera superar les 32.000 consumicions de l’any passat i, veient l’afluència de visitants i l’ambient, sembla que serà un èxit. El festival romandrà obert fins diumenge.

Informa: Bruna Luque 

Imatges: Eric Mompel

Comparteix:

Primeres paraules de Josep-Lluís Serrano com a bisbe coadjutor d'Urgell Expectació màxima a l’ordenació de Josep-Lluís Serrano