El 2026 podria estar operatiu el nou Hotel Casamanya

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les obres de reforma de l'Hotel Casamanya, edifici que acollirà la nova seu del Ministeri de Medi Ambient, podrien estar enllestides a principi del 2026.

Ho ha dit Miquel Mercè, l'arquitecte guanyador del concurs, en la inauguració de l'exposició que acull el col·legi dels 9 projectes que s'hi van presentar.

La seva proposta va destacar per la simbiosi entre el paisatge i el patrimoni. Les empreses constructores poden presentar les ofertes per a la fase 1 fins al 23 d'octubre.

"Inclou l'enderroc de l'annex, alguns enderrocs interiors i la construcció de l'estructura de tot l'aparcament. Ho hem calculat perquè quan s'aprovi el pressupost l'any que ve ja tinguem el projecte preparat per llançar la fase 2. Tot dependrà de quan s'acabi licitant i adjudicant la fase 2, però entenem que si no és al principi del 2026 hauria de ser poc després".

Miquel Mercè, arquitecte

Informa: Redacció

Imatges: Nil Forcada

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.