Els actes tradicionals centren el tercer dia de la festa major d'Andorra la Vella

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La plaça del Poble ha estat l'epicentre de les propostes culturals del tercer dia de festa major de la capital. 

És diumenge de festa major a Andorra la Vella i, com mana la tradició, al migdia primer missa i després es balla el contrapàs, el cor de la celebració. Comença l'esbart dansaire i després s'hi uneix el poble. Una tradició que com assegura el cònsol, David Astrié, "mai es perdrà."

A la tarda, és el torn de ballar sardanes. Amb la música de la Principal de la Bisbal, els aficionats gaudeixen d'aquesta dansa inclús hi ha qui ve expressament: "Venim 3 o 4 dies perquè ens agrada molt la Bisbal i ballar".

Els més petits també han pogut celebrar la festa major i refrescar-se amb la festa de l'escuma i els inflables aquàtics que s'han instal·lat al Parc Central. 

Dilluns acabaran els 4 dies de festa major, que culminaran amb els dos plats forts, el concert de Melendi i el dels concursants d'Eufòria

Informa: Maria Lucena-Oliver Jaén-Gerard Castillo
Imatge: David Moreno-Marc Matute

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.