Armor: El refugi que canvia vides

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Són els testimonis d'alguns dels inquilins de l'edifici Armor. Són també els protagonistes de la secció del Reportatge que s'emetrà aquest dimarts, 22 d'octubre, en el transcurs de l''Informatiu Vespre'.

Hem fet un recorregut pel primer any de funcionament del recurs. Un programa, 'Primer la llar', en el qual han participat 29 persones, vint-i-una de les quals encara hi resideixen.

El gestiona la Creu Roja, que dona suport diari als usuaris amb l'objectiu que puguin marxar-ne i tenir una vida independent. Ens hem acostat al seu dia a dia per conèixer com és la seva rutina a través de la Pilar i en Ricard, dos dels inquilins de l'edifici.

La gestió d'aquests habitatges està centrada en la reinserció social de persones en risc d'exclusió. Una iniciativa amb cooperació publicoprivada que podria ampliar-se a altres edificis per destinar-los a habitatges per a persones vulnerables.

Informa: Redacció

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.