Baró jura com a cònsol a la Massana amb tan sols un conseller de l'oposició

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Emmig d'una gran expectació d'amics i familiars els futurs consellers de la Massana han jurat el càrrec. El tàndem Baró-Ferrer, que repeteix al capdavant del comú, garanteix la continuïtat de la tasca duta a terme el darrer mandat. Les prioritats són la negociació de les transferències i competències, el full de ruta per a Pal-Arinsal i el pla d'accions 2016-2019.

 Multitudinari consell de comú a la Massana per proclamar els nous càrrecs per als pròxims quatre anys. És un consell paritari i amb un únic integrant a la minoria, el demòcrata Albert Esteve. La resta, 11 consellers, pertanyen a Ciutadans Compromesos, amb sis cares noves.

Les prioritats de treball per a l'1 de gener són tres: la negociació de les transferències i competències, la creació d'un pla estratègic per a EMAP i la realització de més de dues-centes accions previstes al programa electoral. Així ho ha assegurat Baró: "Durant el primer semestre del 2016 ens reunirem amb els agents econòmics, socials i culturals de la parròquia d'una banda per treballar en el full de ruta a deu anys vista de Pal- Arinsal i de l'altre per dissenyar el nou pla d'accions per continuar dinamitzant la Massana."

Albert Esteve ha augurat una bona sintonia amb la majoria ateses les similituds dels dos programes en punts bàsics per a la parròquia. Celebra també que s'hagi mantingut la presència de la minoria al consell d'administració d'EMAP: "Que els consellers de l'oposició estiguin presents en els consells d'administració d'EMAP és una bona decisió que es va prendre en el seu moment."

Destaca que durant tot l'acte s'ha fet palesa una àmplia representació de membres i consellers generals de Liberals d´Andorra.

Informa: Jordi Cama   Imatge: Jordi Seabra   Locució: Jordi Lorente

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.