Els empleats de BPA demanen 33 dies per any treballat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els empleats de BPA esperen que aviat, en una setmana o dues com a molt, l'AREB els comuniqui quants empleats treballaran al banc bo i quants seran acomiadats. També reclamen indemnitzacions pels acomiadats com les que s´han ofert als de Banco Madrid, 33 dies per any treballat, amb un màxim de 24 mensualitats.

Els treballadors de BPA confien que l´AREB els donarà, en un termini màxim de dues setmanes, respostes a les seves principals inquietuds, és a dir, quants empleats passaran al banc pont i en quines condicions, i quants seran acomiadats. En el cas d´aquests darrers, també esperen que l´AREB els expliqui quines indemnitzacions rebran.

Aquesta és la principal conclusió de la trobada entre els responsables de l'AREB i el col·lectiu en la reunió que han mantingut aquest dijous. Segons ha explicat el representant dels treballadors de BPA, Lluís Pérez, estan elaborant el conveni dels qui treballaran al banc pont i les condicions dels acomiadats. De moment, es fixen uns cinc dies hàbils per poder tenir alguna resposta. El seu exemple, pel que fa a les indemnitzacions als acomiadats, és l´oferta dels administradors concursals als empleats de Banco Madrid. Tampoc descarten iniciar demandes legals un cop s´hagi solucionat la seva problemàtica laboral.

De moment, els empleats tenen una tasca per fer: acabar la revisió dels més de 20.000 comptes de BPA amb els auditors de PricewaterhouseCoopers.

Informa: Pere Moliné

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.