La patrulla canina i les joguines de la Guerra de les Galàxies, els regals més buscats

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Potser en algunes cases els reis no han pogut dur tot el que s'havia demanat i no necessàriament perquè no s'hagi fet prou bondat. Són molts regals a repartir i, a vegades, molts nens demanen les mateixes joguines. Enguany ha estat el cas de la patrulla canina i de la franquícia Star Wars.

Tot i la dura feina d'aquestes darreres setmanes, ses majestats han tingut problemes per poder carregar als camells totes les joguines que els han demanat els infants d´Andorra.  Han portat molts peluixos interactius i joguines relacionades amb pel·lícules infantils. En canvi, n'hi han que les han demanades tants nens que no han pogut dur-les totes: "Totes les joguines relacionades amb la patrulla canina, en concret el centre de comandament, han funcionat molt bé. Una altra temàtica que ha funcionat molt bé és Star Wars, en concret el robot de l'R2D2" ha indicat el  responsable de joguines Magatzems Pyrénées, José Antonio Molina.

Per bé que els reis hagin buscat i rebuscat, ni rastre de la patrulla canina ni tampoc d'algunes joquines de la Guerra de les Galàxies, per molts esforços que s'hi hagin esmerçat: "Hauran de voltar molt per trobar algunes de les joguines més demanades. Tot i així no és segur que la trobin ja que algunes s'han exhaurit tant a Andorra com a Espanya." ha assegurat Molina.

En alguns casos, ses majestats han optat per dur joguines similars a les demanades o que hi tinguin relació. En d'altres, han optat per explorar les possibilitats del comerç electrònic. També es bo recordar que Orient és aquests dies zona de mal transitar i que hi ha joguines que potser no arribaran fins al febrer.

Informa: Andrés González Nandín   Imatge:Josep Maria Garcia

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.