El de massapà i el de nata, els tortells de Reis més demanats

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A la majoria de taules avui, de postres, hi ha hagut tortell de Reis. Així que avui s'han coronat molts reis, els qui han trobat la figureta, mentre que a d'altres, els qui s'han topat amb la fava, els ha tocat pagar les postres. El tortell de Reis ja no és el que era en l'origen, però és una tradició que no es perd.

 A les pastisseries se'ls ha girat feina els últims dies. És durant el Nadal quan el sector viu un dels moments més dolços de l'any, un moment en el qual arriben a doblar la xifra de vendes habitual. Si fins fa uns anys el d'avui era el dia fort en vendes, això ja no és així. Els clients s'avancen al dia de Reis.

El tortell, a dia d'avui, ja no és el tradicional de pa, amb un ou dur. S´ha passat a una àmplia varietat d´ofertes, amb nata, xocolata o fruites confitades. El més venut, però, és el de massapà. Amb tot, per a gustos, colors.

Sigui del que sigui, avui a la majoria de llars ha tocat obrir regals i de postres, tortell. Ara, s'ha d'esperar un any per repetir el ritual.

Informa: J.A Sarmiento  Imatge: Meri Bellosta

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.