L'oposició veu negatius els resultats de l'Observatori sobre les dificultats de la població

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els grups parlamentaris de l'oposició han considerat molt negatius els resultats de l'Observatori del CRES, que diuen que les polítiques socials, les prestacions i les pensions, a més de l'atur, són les preocupacions principals. Des de DA es considera que, malgrat això, cada cop hi ha una percepció més positiva, fet que demostra que s'està superant la crisi.

El conseller d'SDP i president suplent del grup mixt, Víctor Naudi, afirma que "trepitjant el carrer constates que la gent continua tenint dificultats, que el poder adquisitiu ha baixat i les dificultats són més grans".

La consellera liberal Judith Pallarès creu que s'ha d'avaluar els ajuts socials i revisar "cap a on van i aqui s'estan adreçant" per "si hi ha un nucli de població amb més necessitats i els criteris no estan adaptats a la situació real".

La consellera del PS al grup mixt, Rosa Gili, afirma que la situació "és la conseqüència de les actuacions que ha fet DA". Opina que fins que la modificació i votació de les lleis no et toquen a tu, no te n'adones de què representen i ara es comença a notar".

En canvi, el conseller de DA, Carles Jordana, creu que les sensacions de recuperació han augmentat malgrat les conseqüències de la crisi i "és prematur dir que n'hem sortit". "Hi haurà uns quants anys de transició", conclou.

Informa: Pere Moliné

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.