Reobertura parcial de les fonts de la Rotonda

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les fonts de la Rotonda tornen a estar operatives, amb un sistema d’alarma per prevenir incidents. Això permetrà reprendre l'espectacle de colors aquest dimecres, amb una actuació diària a les deu de la nit.

El treball conjunt entre l’empresa adjudicatària i el comú d'Andorra la Vella ha permès reactivar les fonts de llum de la Rotonda en plena temporada turística. El cònsol major, Sergi González, ha celebrat que, després de més de dos mesos d'inactivitat per una avaria, s'hagin "pogut reobrir les fonts amb garanties".

A partir del 14 d'agost fins a Meritxell, aquest atractiu turístic tornarà a oferir un espectacle diari a les deu de la nit. Per prevenir incidents com el del 22 de maig, s'instal·laran "unes sondes d'alarma que estaran operatives demà (14 d'agost) i quan hi hagi qualsevol incidència o problema enviaran un missatge a l'equip de guàrdia".

La reobertura de les fonts lluminoses és "parcial" fins que, d'acord amb l'empresa constructora i la direcció facultativa de l'obra, es projectin les millores necessàries per evitar noves aturades. 

"Tenim impermeabilitzacions, millores de captació, millores que cal tractar en aquest pla a llarg termini. És la reunió facultativa, amb l'empresa constructora per veure realment la responsabilitat que té cadascú en les millores".

Sergi González, cònsol major d'Andorra la Vella

Informa: Rosa Alberch

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.