L'Andorra a taula continua omplint els restaurants. Ho fan amb uns menús que formen part d'aquest esdeveniment gastronòmic que busca donar a conèixer i fomentar els productes locals i la gastronomia d'alta muntanya.
En aquesta edició, han participat un total de 24 restaurants i 11 hotels de tot el país que proposen menús que van de més tradicionals a menús degustació més elaborats. Els preus varien entre els 35 als 65 euros.
Un esdeveniment que forma part de l'Andorra Shop In, que té l'objectiu de crear una experiència diferent als visitants que venen a fer compres al país.
Des dels plats més tradicionals fins als sabors més innovadors, els menús elaborats pels restaurants participants suposen una experiència única per a tots els paladars.
Una botifarra de bolets amb seques és un dels plats estrella del menú de l'Odetti. Un menú degustació que busca promocionar la gastronomia local, aprofitant que es troba en un gran moment.
Un altre restaurant participant és el Kanvium, que combina un menú més tradicional amb elaboracions originals. Una experiència diferent per a comensals locals i turistes que aprofiten per fer compres i per passar uns dies al Principat.
L'Andorra a taula es podrà gaudir fins el 26 de novembre.
Informa: Héctor Aza
Comparteix: