L'any vinent més

www.andorradifusio.ad

Josep Maria Troguet, el cuiner massanenc i impulsor de la Confraria d'Escudellaires de Sant Antoni ha estat guardonat amb el premi al ciutadà de l'any durant l'últim dia del Roser de la Massana. Les roses també han tornat a ser les protagonistes d'aquesta jornada.

L'últim dia del Roser de la Massana ha comptat amb la celebració de l'homenatge a la ciutadania. Aquest any, el guardonat ha estat Josep Maria Troguet, l'impulsor de recuperar l’escudella de Sant Antoni més tradicional. Fa 10 anys va decidir que el plat havia de ser fet pel poble i va ser ell qui s'hi va posar al capdavant.

Per això, a Troguet se li ha fet entrega de l’escultura del premi, així com una nova placa a la plaça de la Ciutadania.

La darrera jornada del Roser ha començat amb el ja tradicional repartiment de roses pels carrers de la parròquia. En total, s'han repartit més de 400 roses.

D'aquesta forma, la Massana ha posat el punt final a una nova edició del Roser, que ha comptat amb un gran nombre d'activitats durant aquests tres dies de celebració.

Informa: Hèctor Aza
Imatges: David Moreno

 

Comparteix:

El control de l'ecosistema a través de les papallones Mor Manel Flinch Carrera