Bou de Kobe o caviar iranià en un menú solidari de 100 euros

www.andorradifusio.ad

L'alta gastronomia i la solidaritat seran les protagonistes dijous a la nit a l'Espai Buda. Un projecte que permet degustar alguns dels productes més exclusius, alhora que es contribueix a ajudar entitats socials.

La primera gala gastronòmica destinarà un 20% de la recaptació a projectes d´UNICEF i del Patronat de les Dames de Meritxell. Per un import de 100 euros, els assistents podran degustar productes que conformen la carta de molts dels millors restaurants del món, com ara el bou de Kobe o el caviar d'Iran. Els organitzadors volen que la iniciativa tingui continuïtat.

"El preu és més econòmic per molt que sembli car", explica Cristina Cerqueda, la presidenta del Patronat de Dames de Meritxell, en comparació al que es pot trobar en un restaurant. Celebra que molta més gent hi pugui accedir, d'aquesta manera, i que s'ajudi el Patronat. "Pretenem que cada any creixi amb nosaltres, amb l'objectiu que d'aquí uns anys sigui un referent gastronòmic", diu per la seva banda el xef, Andrés Riestra.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Vicente Bellot

Comparteix:

Informar la societat sobre l'oferta cultural, la clau perquè ho transmeti al turista La Fundació Ramon Llull varia les dotacions dels premis internacionals