El comú d'Ordino dona el vistiplau al projecte de Grifols

www.andorradifusio.ad

Un cop el comú d'Ordino hi ha donat el vistiplau, el Govern ja té el projecte Grifols. Tot plegat, davant l'oposició dels dos partits de la minoria ordinenca.

Per enèsima vegada el projecte del centre de recerca de Grifols ha centrat el debat a la sessió de consell de comú d'Ordino. El cònsol major ha explicat que ja l'havien rebut i que hi havien donat llum verd. Ara és el Govern qui té la darrera paraula. Mortés ha lamentat les crítiques a la iniciativa. "A més a més no es diuen les coses que s'han de dir. Es tergiversen. Es diuen mitges veritats. Es diuen mentides, m'atreveixo a dir. Jo crec que els ciutadans són intel·ligents i veuen perfectament que hi ha coses que no són així". 

Enric Dolsa, conseller de Per Ordino, ha criticat que no s'hagi passat per la comissió d'obres i Bàrbara Pàmies, la nova representant de Movem Ordino, ha rebutjat el projecte. "El normal és que quan entra un tema tan important com el que estem parlant es convoqui una comissió per parlar d'aquest tema. No s'ha fet."

Per altra banda, Bàrbara Pàmies, consellera de Movem Ordino, ha apuntat que "no veiem que el risc que s'assumeix compensi davant el benefici que es pugui treure. Per tant, no hi estem d'acord."

Pàmies ha jurat el càrrec substituint Joan Miquel Armengol, que serà candidat a les eleccions.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Pere Besolí

Comparteix:

Els bombers celebren la seva diada reivindicant més mitjans humans Transport gratuït per reduir el vehicle privat per a les finals de la Copa del Món