ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La connexió entre Pal i Arinsal es farà realitat la temporada vinent 

www.andorradifusio.ad

La connexió entre Pal i Arinsal cada vegada està més a prop. SETAP365 preveu que sigui realitat la pròxima temporada d'hivern amb una inversió de 16 milions. Es crearan pistes i es canviarà el telecadira del port Negre, giny que es vol instal·lar al Tarter i que, de retruc, permetrà ampliar també aquest sector. 

18 milions d'euros. Aquest és el pressupost que la societat SETAP365 preveu injectar a Pal-Arinsal per fer-hi millores. El gros del paquet, 16 milions, es destinarà a connectar els dos sectors, un projecte que es vol fer a l'estiu perquè sigui operatiu al desembre.

Es farà en dues fases de manera simultània. Per una banda, es crearan 5 pistes a la zona de Setúria, amb un nou teleesquí, innivadors de neu de cultiu i més xarxes de protecció contra les allaus.

Per altra banda, es canviarà el telecadira del port Negre per un d'alta velocitat, eix central d'aquesta connexió. Un giny que es vol ubicar a la zona del Seig del Tarter, fet que permetrà ampliar el domini esquiable amb neu de cultiu. Aquesta iniciativa, però, encara ha d'aprovar-se en junta d'accionistes. 

Tornant a Arinsal, també hi ha una inversió de 2 milions d'euros per reformar el restaurant Refugi, que estarà obert tot l'any. 

Informa: Laura Cugat 
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix: