Derrota 0-1 del FC Andorra davant un Cartagena inferior

El Futbol Club Andorra ha caigut derrotat 0 a 1 al Nacional contra el Cartagena. L'equip abandona posicions de play-off d'ascens. La gran actuació d'Aaron, porter de l'equip murcià, i una acció desafortunada en el darrer minut han acabat consumant la derrota tricolor.

L'Andorra ha sortit a totes. Mika Marmol trencava línies de pressió amb conduccions magistrals. Bakis xuta, però Aaron desfà el perill amb una gran aturada. El porter visitant ha estat el jugador més determinant del partit. Més tard xut de Jacobo, Aaron rebutja com pot, però després ni Bakis ni Pampin poden fer el gol. L'Andorra ho feia tot bé en defensa i en atac.

A la segona meitat, setge a la porteria del Cartagena, volea espectacular de Marc Aguado i de nou Aaron. La darrera l'ha tingut Ivan Gil en un xut que topa amb el pal després de la intervenció de nou d'Aaron. L'àrbitre només ha donat tres d'afegit i encara han estat masses. Alti toca la pilota amb Lizoain fora de la porteria. El Cartagena, inèdit en atac tot el partit, s'ha emportat els tres punts en el darrer minut amb aquest gol de Jansson.

L'entrenador del FC Andorra, Eder Sarabia feia una valoració molt postiva del partit. "Hem fet un partit espectacular, he gaudit una barbaritat amb l'equip. Hem tingut superioritat en tots els sentits". I afegia: "Jugant d'aquesta manera entenc que guanyarem més vegades de les que perdrem." Unes parlaues a les quals es sumava el jugador, Rubén Bover: "S'ha de seguir en aquest camí que ens està donant resultats."

Per altra banda, l'entrenador de FC Cartagena, Luis Carrión admitia la superioritat del FC Andorra: "Crec que ells han sigut superiors, però hem aconseguit guanyar."

Un malentès entre Altí i Lizoaín ha acabat costant la derrota a l'equip d'Eder Sarabia. L'Andorra intentarà reaccionar en jornada intersetmanal, dimecres al camp de l'Osca.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: David Moreno