Engega el sisè Festival de Guitarra 

www.andorradifusio.ad

David Sanz i el mexicà Christopher Avilez obren el Festival de Guitarra aquest dilluns al Teatre Comunal. El concert amb suport de l'ambaixada d'Espanya dedicarà una part del repertori a Andrés Segovia i Joaquín Turina. El programa inclou guitarristes d'arreu d'Europa i un fi de festa amb l'Orquestra de Guitarres de Barcelona. 

El repertori del concert al Teatre Comunal donarà veu a composicions curtes escrites pel gran Andrés Segovia. El guitarrista David Sanz explica que "potser és la faceta menys coneguda d'ell però em va semblar interessant per ser un personatge tan il·lustre. Són obres inscrites tardo romàntica en la línia dels seus predecessors com Francesc Tàrrega o Miquel Llobet". 

Christopher Avilez ve amb Joaquín Turina, David Llorens i Vicente Asensio. L'ambaixada disposa d'entrades gratuïtes, només cal enviar un correu a emb.andorra@maec.es

Més enllà, el sisè festival de Guitarra continua dimarts amb el Trio Desconcierto, dijous Fabrizio Ferraro Vladislav Blaha de República Txeca i Tania Drobish i divendres amb l'orquestra de Guitarres de Barcelona i els joves intèrprets de la Grandàlia. De fet, des de l'organització es treballa per ser aparador de joves talents i parlen "amb el taller de músics i l'escola Superior de Música de Catalunya per fer un conveni i donar visibilitat a guitarristes emergents", segons ha avançat Manuel Alonso.

Aprofitant l'avinentesa, l'ambaixada ha comunicat que el 7 de març, per celebrar el Dia de la dona, Sílvia Nogales portarà l'espectacle "Seda" a Andorra. 

Informa: Rosa Alberch

Imatges: Kevin Ribeiro

 

Comparteix:

Noves afectacions al trànsit per les obres al carrer Doctor Vilanova Ordino present a la Festa de l’Os de Sant Llorenç de Cerdans