Noves afectacions al trànsit per les obres al carrer Doctor Vilanova

www.andorradifusio.ad

Comencen els treballs d'instal·lació de les 42 bigues de formigó al viaducte Doctor Vilanova. Aquesta setmana hi haurà una grua de grans dimensions a la plaça Rebés que provocarà afectacions a vianants i vehicles. 

Una grua tornarà a treballar en les obres del viaducte Doctor Vilanova. De 23 metres de llargada i amb un braç de 60 metres, la infraestructura pot carregar fins a 450 tones.

L'accés de vianants a la plaça del Poble per la plaça Rebés estarà tallat. També ho estarà l'accés als aparcaments Centre Ciutat i Vinyes tota la setmana. Els treballs seguiran la setmana que ve i aquest cop la grua es col·locarà al costat de la rotonda del Prat de la Creu, situació que també comportarà problemes amb la circulació. 

La seva presència generarà afectacions al trànsit per instal·lar les noves bigues. Podran aguantar 40 tones de pes i impermeabilitzaran l'estructura per allargar-ne la vida útil. Es calcula que podran aguantar un segle. 

Les obres es van complicar després de detectar l'estat de les bigues. Mantenint el calendari previst, s'acabaran aquest maig. Després d'aquests treballs i els de l'ampliació del carrer Doctor Vilanova, hi haurà dos carrils de pujada i un en sentit baixada. 

Informa: Gerard Castillo
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

L'empresa subcontractadora reconeix que paga tard als treballadors argentins Engega el sisè Festival de Guitarra