Espot i Imma Tor participen en l'obertura del Debat General de la 78a sessió de l'Assemblea General

En la segona jornada de treball de la 78a Assemblea General, el c

En la segona jornada de treball de la 78a Assemblea General, el cap de Govern, Xavier Espot, ha assistit a la recepció oferta pel secretari general de les Nacions Unides als caps de delegació dels països participants en aquest fòrum internacional d’alt nivell que té lloc a la seu de les Nacions Unides, a Nova York. 

Espot i la ministra d’Afers Exterior Imma Tor han participat en l’acte d’obertura del Debat General de la 78a sessió de l’Assemblea General. Xavier Espot ha tingut l’oportunitat de traslladar al ministre d’Afers Exteriors d’Àustria, Alexander Schalember, el punt de l’agenda europea per a l’assoliment d’un Acord d’associació, entre altres aspectes.

També s’ha reunit amb el president de la República Dominicana, amb qui ha fet balanç de la Secretaria Pro Tempore d’aquest país a la Conferència Iberoamericana. 

Finalment, aquest matí a Nova York, Xavier Espot ha tractat amb el ministre de Turisme d’Aràbia Saudita, Ahmed Al Khateeb, la cooperació establerta amb aquest país en l’àmbit del turisme i el comerç.

Per la seva part, la ministra d’Afers Exteriors, Imma Tor, s’ha reunit amb el secretari d’Estat d’Afers Exteriors d’Alemanya, Tobias Linder, a qui ha traslladat el treball negociador amb Europa per a assolir un Acord d’associació que permeti a Andorra participar en el mercat interior europeu. 

Informa: Redacció

Comparteix:

Andorra Endavant porta al Consell General la problemàtica sobre el transport sanitari no medicalitzat Sant Julià de Lòria mostra interès per tenir un centre de català