Estrenes: 'Shazam! La furia de los dioses' i 'Todo a la vez en todas partes', protagonistes de la cartellera

www.andorradifusio.ad

Aquest divendres arriba amb novetats al cinema. D'una banda, la segona entrega de "Shazam! La furia de los dioses" i de l'altra, "Todo a la vez en todas partes", la pel·licula guanyadora de 7 Oscar, que es podrà veure per primera vegada a Andorra tot i ser estrenada fa un any. També es recupera l'oscaritzada pel·lícula "La ballena".

Shazam! La fúria de los dioses
Dir. David F. Sandberg

L'adolescent Billy Batson i els seus germans adoptius tornen a protagonitzar la segona entrega de "Shazam! La furia de los dioses". Una pel·lícula que narra la lluita dels superpoders contra les filles d'Atlas

Todo a la vez en todas partes
Dir. Dan Kwan y Daniel Scheinert

Per primera vegada a Andorra es podrà veure "Todo a la vez en todas partes", un film guanyador de 7 Oscar, que es va estrenar l'any passat. Mostra una gran aventura de ciència-ficció desbordant d'humor sobre l'Evelyn, una dona xinesa immigrant als Estats Units, que es veu embolicada en una història on només ella pot salvar el món.

La Ballena
Dir. Darren Aronofsky

L'altra pel·lícula a la cartellera és "La ballena", guardonada amb dos Oscar. Brendan Fraser dona vida a un professor d'anglès solitari que intenta recuperar la filla, l'únic projecte que potser li ha sortit bé a la vida. 

Informa: Laura Mitjans
Locució: Neus Vila

Comparteix:

Demòcrates presenta el programa electoral amb l'habitatge i l'acord d'associació com a punts clau Preocupació davant la consecució de mesos de manca de neu i precipitacions